Cabinetul s-a mutat

Cabinetul s-a mutat la 500m (7 min de mers pe jos) distanță, în strada Negustori nr.7 (clic pentru hartă)
Dacă veniți dinspre Unirii, pe bd Coposu, la benzinăria OMV , unde este sediul PNL, faceți stânga pe strada Hristo Botev. Mergeți pe această stradă înainte, veți lăsa pe partea dreaptă Șc. Comercială Kretzulescu, agenția Mister Peter situată într-o clădire cu cărămidă roz, o parcare, iar în dreptul restaurantului Golden Falcon veți vira la dreapta pe strada Negustori, stradă cu sens unic. De aici mai sunt aproximativ 50 m până ajungeți la nr 7, o casă mare, albă, un pic retrasă de la stradă.

După ce intrați în curte, veți merge spre ușa din partea dreaptă unde vă așteaptă o sonerie.

Dacă veniți dinspre piața C.A Rosetti, mergând pe str Hristo Botev, veți întâlni linia tramvaiului 21, o depășiți și o luați pe prima stradă la stânga, în dreptul restaurantului golden Falcon, imediat după o casă albă, impunătoare care este de închiriat. Veți merge aproximativ 50m, ajungeți la nr.7, o casă cu coloane, albă, mai retrasă, iar intrarea este aceeași ca mai sus.

Google Maps are o mică greșeală, adresa indicată este cea cu o casă mai înainte. Nu vă lăsați păcăliți, confirmarea nr. străzii 7 se află pe o bucată transparentă a gardului, alături de semnalizarea cabinetului, care arată astfel:

Vă aștept!!

2 comentarii la „Cabinetul s-a mutat

  1. Cu ajutorul homeopatiei se tratează oameni cu diverse afecțiuni,
    afecțiuni care se manifestă prin semne și simptome.
    Din pacate un diagnostic nu este relevant pentru a putea spune dacă
    un pacient poate beneficia de pe urma unui tratament homeopat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *