Cabinetul s-a mutat

Cabinetul s-a mutat la 500m (7 min de mers pe jos) distanță, în strada Negustori nr.7 (clic pentru hartă)
Dacă veniți dinspre Unirii, pe bd Coposu, la benzinăria OMV , unde este sediul PNL, faceți stânga pe strada Hristo Botev. Mergeți pe această stradă înainte, veți lăsa pe partea dreaptă Șc. Comercială Kretzulescu, agenția Mister Peter situată într-o clădire cu cărămidă roz, o parcare, iar în dreptul restaurantului Golden Falcon veți vira la dreapta pe strada Negustori, stradă cu sens unic. De aici mai sunt aproximativ 50 m până ajungeți la nr 7, o casă mare, albă, un pic retrasă de la stradă.

După ce intrați în curte, veți merge spre ușa din partea dreaptă unde vă așteaptă o sonerie.

Dacă veniți dinspre piața C.A Rosetti, mergând pe str Hristo Botev, veți întâlni linia tramvaiului 21, o depășiți și o luați pe prima stradă la stânga, în dreptul restaurantului golden Falcon, imediat după o casă albă, impunătoare care este de închiriat. Veți merge aproximativ 50m, ajungeți la nr.7, o casă cu coloane, albă, mai retrasă, iar intrarea este aceeași ca mai sus.

Google Maps are o mică greșeală, adresa indicată este cea cu o casă mai înainte. Nu vă lăsați păcăliți, confirmarea nr. străzii 7 se află pe o bucată transparentă a gardului, alături de semnalizarea cabinetului, care arată astfel:

Vă aștept!!

2 comentarii la „Cabinetul s-a mutat

  1. Cu ajutorul homeopatiei se tratează oameni cu diverse afecțiuni,
    afecțiuni care se manifestă prin semne și simptome.
    Din pacate un diagnostic nu este relevant pentru a putea spune dacă
    un pacient poate beneficia de pe urma unui tratament homeopat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *